Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În această seară, sistemul RO-Alert a transmis populației din Fălticeni și din localitățile învecinate o avertizare meteo Cod Roșu – alertă extremă.

“Vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină, averse torențiale care vor cumula peste 35 l/m.p., astăyi până la ora 21.40.

Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție! Închideți ușile și ferestrele și puneți la adăpost animalele.

Stați departe de copaci, linii de electricitate, ferestre și alte obiecte.

Apelați serviciul de urgență 112 numai în caz de necesitate.

Recomandări transmise de ISU Suceava”.

Vă reamintim că, în această noapte, este în vigoare o atenționare meteorologică Cod portocaliu de vijelii puternice, cu rafale de peste 80…100 km/h, frecvente descărcări electrice, averse torențiale și grindină, îndeosebi de medii și mari dimensiuni.

După ora 20.00, nori amenințători s-au adunat pe cer. În Fălticeni și în localitățile din vecinătate a plouat torențial.

Și Delgaz Grid a transmis că sunt posibile întreruperi ale energiei electrice pentru remedierea unor deranjamente apărute din cauza condițiilor atmosferice.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: