Home ACTUALITATE Sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 281 de mii de lei aplicate de poliţiştii suceveni. În accidentele rutiere de la sfârșitul săptămânii au fost implicate peste 30 de persoane

Sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 281 de mii de lei aplicate de poliţiştii suceveni. În accidentele rutiere de la sfârșitul săptămânii au fost implicate peste 30 de persoane

by A.S.
0 comment

Serviciul Rutier Suceava a făcut bilanțul acțiunilor preventive organizate la sârșitul săptămânii trecute.

Împreună cu formațiunile de profil din județ, polițiștii au organizat acțiuni pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Cu această ocazie, au fost efectuate 593 testări cu aparatul etilotest şi au fost aplicate 142 sancţiuni contravenţionale în valoare de 66.285 lei.

Au fost reţinute în vederea suspendării 26 permise de conducere, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 12 infracţiuni la regimul rutier.

De asemenea, sâmbătă și duminică,7-8 august, Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat şi executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 362 sancţiuni contravenţionale în valoare de 214.891 lei.

În cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 77 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

În 6 dintre evenimente rutiere care s-au produs de vineri până duminică au fost implicate peste 30 de persoane, 10 dintre acestea (inclusiv 4 copii) au ajuns la spital pentru tratament de specialitate.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705