Home ACTUALITATE Amplă acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea gradului de siguranță publică, la nivelul Poliției Române

Amplă acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea gradului de siguranță publică, la nivelul Poliției Române

by A.S.
0 comment

La nivelul Poliției Române a fost inițiată o amplă acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea gradului de siguranță publică, în contextul desfășurării în perioada 13 – 15 august 2021 a unor manifestări religioase și cultural – artistice pentru marcarea sărbătorii ,,Adormirea Maicii Domnului”.

În zilele de 11 și 12 august, au fost implicați la nivel județean 255 de polițiști cu 120 de autospeciale inscripționate și neiscripționate.

Au fost utilizate toate aparatele radar montate pe autospecialele de poliție dar și aparatura radar laser TruCam.

Polițiștii suceveni au reținut 42 de permise de conducere și au aplicat 372 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier în valoare de 154.471 lei. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate de polițiști pentru nerespectarea legislației rutiere. Totodată, au fost reținute și 20 de certificate de înmatriculare.

Un accent deosebit s-a pus pe prevenirea accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor.

Și în cursul zilei de joi, între orele 07:30 – 10:30 si 15:00 – 18:00, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formațiunile rutiere de la nivelul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi executat pe raza municipiului Suceava acţiuni specifice în vederea depistării pietonilor care traversează neregulamentar, precum şi a conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii prin locuri special amenajate.

Doar în acest context au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale în valoare de 22.040 lei.

Au fost reținute 11 permise de conducere șoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor iar 44 de sancțiuni au fost aplicate pietonilor care au traversat neregulamentar.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705