Home ACTUALITATERegional Patru incendii în satul Păiseni, în cursul nopții, în urma unei acțiuni intenționate

Patru incendii în satul Păiseni, în cursul nopții, în urma unei acțiuni intenționate

by A.S.
0 comment

Noapte grea pentru pompierii suceveni, noapte de coșmar pentru locuitorii satului Păiseni, din comuna Cornu Luncii.

Bunuri aflate pe șase proprietăți au luat foc noaptea trecută, iar incendiile au fost fost provocate intenționat, a anunțat, în această dimineață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava.

Au intervenit la fața locului pompierii militari de la Fălticeni și lucrătorii SVSU Cornu Luncii, Mălini și Baia, cu 8 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Primul incendiu a fost semnalat în jurul orei 1:00, când au fost incendiate locuințele a doi proprietari care se învecinau, în aceeași curte.

Una dintre locuințe a fost afectată aproape în întregime, iar la a doua au ars bunurile dintr-o încăpere.

Câteva zeci de minute mai târziu, un alt incendiu a fost semnalat la patru stoguri de fân (cca 10 tone), aflate la aproximativ 150 de metri distanță de cele două case arse.

În timp ce pompierii se luptau cu flacările, un alt incendiu a izbucnit la aproximativ 3 km distanță, la un adăpost de animale, care a ars în totalitate. Focul a afectat parțial și o anexă a proprietarului învecinat.

Ultimul incendiu a fost anunțat spre ora 4 00. Un alt stog de fân a fost incendiat (la 1 km distanță) și au ars aproximativ 5 tone de furaje.

Pe timpul intervențiilor, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru cinci femei, care au suferit atacuri de panică. Dintre acestea, o tânără însărcinată, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

Misiunile pompierilor de lichidare a flăcărilor s-au încheiat în această dimineață, în jurul orei 6:00.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705