Home ACTUALITATERegional Șofer identificat și reținut de polițiștii suceveni după ce a părăsit locul producerii unui accident rutier

Șofer identificat și reținut de polițiștii suceveni după ce a părăsit locul producerii unui accident rutier

by A.S.
0 comment

Joi, 12 august, polițiștii suceveni au continuat cercetările privind evenimentul rutier din seara zilei de 11 august, când o femeie de 52 de ani, din Horodnic de Jos, care se deplasa în calitate de pieton în jurul orei 22.00 pe drumul din centrul comunei a fost acroșată de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Horodnic de Jos, s-a constatat că persoana care a produs accidentul rutier este un tânăr de 23 ani, din comuna Horodnic de Jos. Acesta a fost identificat în jurul orei 11.00 la domiciliu, iar autoturismul implicat în accident, a fost identificat într-un garaj din fața locuinței, prezentând mai multe avarii în partea din dreapta față.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta deține permis de conducere valid.

În urma audierii în calitate de suspect șoferul a recunoscut fapta comisă. Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore , urmând ca în cursul zilei de 13.08.2021 să fie prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri preventive.

Bărbatul de 23 de ani a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

În cauză se efectuează cercetări privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705