Home ACTUALITATERegional Accident rutier în Cornu Luncii. O mașină în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat în afara carosabilului. Doi dintre aceștia, de 18 și 24 de ani, și-au pierdut viața

Accident rutier în Cornu Luncii. O mașină în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat în afara carosabilului. Doi dintre aceștia, de 18 și 24 de ani, și-au pierdut viața

by A.S.
1 comment

Grav accident rutier în această după-amiază, pe raza comunei Cornu Luncii,

Un autoturism în care se aflau cinci bărbați, s-a rasturnat in afara partii carosabile, în localitatea Dumbrava, potrivit ISU Suceava.

La locul producerii accidentului au Intervenit pompierii militari de la Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava – Stația Fălticeni.

Din păcate, una dintre victimele accidentului, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost găsit decedat.

O a doua persoană, în vârstă de 18 ani, a  intrat în stop cardio respirator iar cadrele medicale prezente la fața locului au început procedura de resuscitare. Din nefericire și în acest caz a fost declarat decesul.

Alți trei raniti, cu vârste de 18, 19 și 20 de ani, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Polițiștii urmează să stabilească cauzele producerii accidentului.

Foto și video ISU Suceava

You may also like

Comments are closed.

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705