Home National Canotorul Ciprian Tudosă a fost decorat de Președintele României

Canotorul Ciprian Tudosă a fost decorat de Președintele României

by A.S.
0 comment

Astăzi am trăit o mare onoare, sa fiu premiat de Președintele României! Decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv Clasa II” alături de cel care “ne-a crescut” si a făcut din noi cei mai buni sportivi ai lumii, Antonio Colamonici dar și o parte din echipa care a scris istorie la aceasta ediție a Jocurilor Olimpice! Muncește pentru visul tău și rasplata va fi pe măsură!

Comnicat de presă al Administrației Prezidențiale

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 18 august 2021, decretele de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Pentru realizările deosebite obținute în întreaga sa carieră dedicată sportului de performanță, pentru talentul, dăruirea și profesionalismul dovedite promovând excelența școlii românești de scrimă, reconfirmată prin rezultatul obținut la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler doamnei Popescu Ana Maria Florentina.

De asemenea, în semn de apreciere pentru rezultatele deosebite obținute la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, pentru talentul, dăruirea și profesionalismul dovedite promovând excelența școlii românești de canotaj pe plan internațional, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Sportiv” clasa I doamnei Bodnar Nicoleta Ancuța și doamnei Radiş Simona Geanina.

Totodată, în semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, pentru talentul, dăruirea și profesionalismul dovedite promovând excelența școlii românești de canotaj pe plan internațional, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a II-a domnului Berariu Ștefan Constantin, domnului Cozmiuc Marius Vasile, domnului Pascari Cosmin, domnului Semciuc Mugurel Vasile, domnului Tudosă Ciprian și domnului Ţigănescu Mihăiță Vasile.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705