Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Ionuț Pitbull Atodiresei, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi fălticeneni, s-a întors acasă pentru a anunța oficial debutul galelor  “Pitbull Fighting Network”, pe care le va organiza în România începând din această toamnă.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, pe care sportivul a organizat-o alături de primarul Cătălin Coman, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Fălticeni.

Prima gală  “Pitbull Fighting Network” va avea loc la Fălticeni, în perioada 8-9 octombrie 2021, în Sala de sport “Gabriel Udișteanu”.

“Va avea două părți sportive acest eveniment. În prima zi vor fi opt lupte televizate, pe TVR 1, posibil transmise live sau înregistrate, în aceeași seară, în funcția de decizia pe care televiziunea națională o va primi de la CNA. Mă bucur să avem lângă noi o televiziune foarte puternică precum TVR, pentru că are o acoperire foarte mare. Vom promova foarte mult acest eveniment în mediul online și totodată vom atrage audiență foarte mare.

Vom avea opt lupte, meciuri internaționale, în main event-ul galei îl vom avea pe Ciprian Șchiopu, un sportiv foarte cunoscut, cu un palmares foarte bogat, cu meciuri în străinătate, care arată foarte bine. Îi mulțumesc că s-a alăturat promoției noastre.

În comen event vom avea un meci tare, între doi români, și un al doilea meci, tot între doi români, și suntem în negocieri cu unul dintre ei, un sportiv care are o poveste interesantă. A doua zi, comppetiția va continua cu sportivi de la semi-pro, adică toți sportivii din zonă: Fălticeni, Iași, Bacău, Botoșani, Suceava, Rădăuți. Cred că vom mai avea 30-50 de lupte a doua zi.  

Vom avea și invitați speciali, dacă nu poate Sandu Lungu  vom aduce pe cineva din străinătate, pentru că îmi doresc foarte mult să avem un nume cunoscut alături de gala noastră. Îi mulțumesc domnului primar pentru implicare, îmi doresc ca acest eveniment să fie peste evenimentul la care am fost coorganizator, în urmă cu doi ani, meciul meu de retragere, și toate evenimentele de atăzi înainte să fie din ce în ce mai bune.

 Îmi doresc să organizăm annual un astfel de eveniment la Fălticeni, pentru că eu aici m-am născut, am crescut și am copilărit o bună parte din viața mea. Îmi doresc să am mai multe orașe din țară, să organizez maxim patru evenimente pe an, să cresc noi sportivi, noi talente”, a declarat Ionuț Atodiresei.

Evenimentul de la Fălticeni se va bucura de sprijinul financiar și logistic al administrației locale. Primarul Cătălin Coman a declarat în cadrul conferinței de presă că Primăria și Consiliul Local va finanța o parte din cheltuielile necesare derulării evenimentului

“Ne bucură faptul că, la un nou început, o nouă competiție sportivă derulată la nivel național, cu invitați și sportivi de valoare, Ionuț Pitbull Atodiresei, cetățeanul nostru de onaoare, a ales ca această competiție să se întâmple din nou aici la Fălticeni.

Un oraș care are multe de spus în ceea ce privește sportul de performanță în mai multe ramuri, una dintre acestea fiind kick boxing-ul. Ne mândrim cu Ionuț Atodiresei, cu rezultatele lui, cu faptul că oriunde a fost, în țară, în străinătate, în meciuri importante și grele, a spus că este din Fălticeni, a spus că reprezintă cu mândrie Fălticeniul. Suntem onorați, ca Primărie și Consiliul Local, să fim parteneri și să sprijinim cu toate resursele, atât financiare cât și umane, desfășurarea în bune condiții a acestei gale.

Ne dorim să avem cât mai mulți spectatori, cu respectarea normelor în vigoare, dar în același timp să fie o competiție vizualiyată la nivel național și nu numai de foarte mulți oameni. Fălticeniul are șansa, din nou, de a fi pe buzele tuturor iubitorilor de sport cu acest eveniment de marcă și ne dorim ca acest eveniment să crească în valoare de la an la an.

Este un început, de aici se va naște un proiect extrem de valoros care sunt convins că va căpăta din ce în ce mai multă consistență pe durata derulării acestor gale, în Fălticeni și în orașele care vor găzdui acest eveniment. Suntem trup și suflet alături de această inițiativă și vreau să-i asigur pe toți cei care vor participa la această gală, sportivi, antrenori, personal tehnic, că vom fi la înălțime din punct de vedere logistic și ne vom strădui să asigurăm cele mai bune condiții pentru ca această gală să se realizeze la un nivel așa cum își dorește și Ionuț, poate peste evenimentul de acum doi ani de zile”, a precizat șeful administrației locale, primarul Cătălin Coman.

Fălticeni Online vă oferă înregistrarea integrală a conferinței de presă organizate de Ionuț Atodiresei cu prilejul lansării galelor “Pitbull Fighting Network”.

Vezi galerie foto conferință de presă

Video – Fălticeni Online

About Author

One thought on “Ionuț Atodiresei a anunțat, la Fălticeni, debutul galelor “Pitbull Fighting Network””
  1. Iata o afacere privata sprijinita din banii comunitatii. Inteleg sa se puna la dispozitie logistica, dar astfel de evenimente scot profit, de obicei. As fi de acord, daca din profit s-ar acoperi subventia acordata de primarie, dar altfel nu vad cu ce ajuta comunitatea locala. Mai bine acesti bani s-ar duce la canotaj, volei, atletism.

Comments are closed.

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura