Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Eterna întrebare legată de deschiderea noului spital din Fălticeni este tot mai aproape de a primi răspunsul mult așteptat.

Pe 31 august 2021 expiră termenul pentru contestarea deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de asistenţă spitalizare în clădirea noului spital din Fălticeni. Decizia a fost publicată de Agenția pentru Protecția Mediului Suceava pe data de 20 iulie 2021.

În documentul din luna iulie se arată că ulterior datei de 31 august 2021, APM Suceava va elibera autorizația de mediu pentru Spitalul din Fălticeni, ultimul document necesar pentru ca unitatea să-și înceapă activitatea în noul sediu.

Până la teremul limită stabilit de autoritatea de mediu a rămas o săptămână!

La sfârșitul săptămânii trecute, într-un interviu acordat postului de radio VIVA FM Suceava, primarul Cătălin Coman a afirmat că nu ar trebui să mai existe nicio piedică pentru ca noul spital să devină funcțional.

Dacă nu există nicio piedică, pe 1 septembrie spitalul poate deveni funcțional. Noi suntem pregătiți, ne-am luat toate măsurile logistice astfel încât să deschidem spitalul cât mai repede. Nu va fi o deschidere festivă, niciun festivism, pentru că de prea mult timp fălticenenii și cei din zona Fălticeni așteaptă deschiderea noului spital. Acest lucru se va întâmpla. Sperăm ca pe 2 septembrie să facem primele internări în spitalul nou.  Noi ne dorim ca Spitalul Municipal Fălticeni să devină o alternativă eficientă la tratarea tuturor bolilor”, a declarat primarul Cătălin Coman.

Pregătirile pentru momentul mult așteptat sunt în plină desfășurare în clădirea spitalului nou, lucru tot mai vizibil în ultimele zile.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: