Home Sport Futsal U19: CSS Nicu Gane Fălticeni a câștigat la scor în etapa de la sfârşitul săptămânii după ce a întors rezultatul înregistat la pauză

Futsal U19: CSS Nicu Gane Fălticeni a câștigat la scor în etapa de la sfârşitul săptămânii după ce a întors rezultatul înregistat la pauză

by A.S.
0 comment

Campionatul Naţional de Futsal Under 19 a programat, la sfârşitul săptămânii trecute, meciurile etapei a 3-a.

După înfrângerea de marţi, în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ, CSS Nicu Gane Fălticeni a revenit în Sala “Gabriel Udişteanu” pentru meciul cu Mausoleul Mărăşeşti.

Jucătorii pregătiţi de Marcel Irimie, Adrian Dănilă şi Cristian Tărăbuţă (antrenorul portarilor) au reuşit să întoarcă rezultatul nefavorabil înregistrat la pauză, câştigând la diferenţă de 6 goluri.

CSS Nicu Gane Fălticeni – Mausoleul Mărăşeşti 11-5 (1-2)

Au evoluat: Bîgu, Vornicu, Pintilie, Cîmpan, Dănilă, Apopei, Botan, Pavăl, Mîrzan, Cojocariu, Simiraş, Raul.

Au marcat: Pintilie, Mirzan (2), Pavăl, Botan(4), Simiraş(3)

“A fost un joc care face o foarte bună reclamă futsalului. Două echipe foarte frumoase, care au practicat un futsal placut ochiului. După o primă repriză dinamică, cu multe ocazii, dominată de echipa vizitatoare, echipa noastră a reusit în repriza secundă să echilibreze jocul.

Multe răsturnări de situaţie, multe faze frumoase, umbrite din păcate de condiţiile de joc (ploaia abundentă a afectat suprafaţa de joc). Felicitari echipei din Mărăşeşti pentru evoluţie. Ne asteaptă un retur de foc, cu două deplasări la Mărăşeşti şi Piatra Neamt precum şi un meci foarte greu acasă cu Sportul Ciorăşti.”, a declarat după meci antrenorul Marcel Irimie.

CSS Nicu Gane ocupă momentan locul 2 în clasamentul seriei şi păstrează şanse promovare în Liga Elitelor.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705