Home Local Președintele Federației Române de Fotbal s-a întâlnit la Fălticeni cu conducerea echipei Șomuz Fălticeni și reprezentanții administrației locale

Președintele Federației Române de Fotbal s-a întâlnit la Fălticeni cu conducerea echipei Șomuz Fălticeni și reprezentanții administrației locale

by A.S.
0 comment

În cursul zilei de vineri, 24 septembrie 2021, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost prezent la Fălticeni, într-o vizită de lucru, după cum ne-a declarat chiar el.

Vizita a făcut parte dintr-o serie de întâlniri pe care o delegație a FRF le-a avut în județul Suceava, cu reprezentanții cluburilor afiliate și oficialitățile locale.

Au fost abordate subiecte de actualitate, legate de organizarea competițiilor în contextul pandemiei, dar și promovarea proiectelor pe care FRF le implementează pentru dezvoltarea fenomenului fotbalistic.

Răzvan Burleanu, secretarul general adjunct FRF – Gabriel Bodescu și directorul tehnic al federației – Mihai Stoichiță, însoțiți de președintele AJF Suceava – Ciprian Anton, s-au întâlnit la Stadionul “Constantin Jamaischi” cu persoane din conducerea ACS Șomuz Fălticeni (președintele Cătălin Ungureanu și directorul sportiv Iulian Darabă), managerul public al Primăriei Fălticeni – Alexandru Rădulescu și omul de afaceri Andy Stan – susținător al echipei de fotbal Șomuz.

Fălticeni Online prezintă interviul acordat cu această ocazie de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Ne onorează vizita președintelui Federatiei Romane de Fotbal, domnul Razvan Burleanu, la Falticeni, a domnului secretar general adjunct FRF Gabriel Bodescu și a domnului Mihai Stoichiță, director tehnic al FRF. A fost o vizită de lucru la care a participat și domnul Alexandru Rădulescu, administratorul public al Municipiului Falticeni și consilierul personal al domnului primar Cătălin Coman.

Am discutat despre posibile investiții făcute pentru dezvoltarea infrastructurii sportive la nivelul Municipiului Falticeni, investiții pentru copii și juniori în echipamente sportive, perfecționarea antrenorilor din zona Falticeni.

Am fost felicitați pentru parcursul reușit din Cupa României și pentru buna organizare a meciului. Chiar dacă suntem o echipă de Liga 3, am observat că oficialii FRF nu fac discrepanță în ceea ce înseamna eșalonul fotbalistic și dau atenție tuturor cluburilor afiliate FRF.

A fost o vizită utilă pentru noi ca și club și speram ca pe viitor investițiile FRF să se vadă la Falticeni. Avem toată susținerea domnului primar Cătălin Coman și a FRF, pentru implementarea proiectelor”, ne-a declarat Iulian Darabă directorul sportiv al ACS Șomuz Fălticeni.

GALERIE FOTO

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705