Home Educație Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava susține și recomandă vaccinarea tuturor angajaților din învățământul sucevean

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava susține și recomandă vaccinarea tuturor angajaților din învățământul sucevean

by A.S.
0 comment

Mesajul de susţinere a campaniei de vaccinare în rândul angajaţilor din învăţământul sucevean este susţinut de la nivelul conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Luni, 11 octombrie, la sediul IȘJ Suceava, a ajuns Caravana vaccinării.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, inspectorul şcolar Ioan Cezar Anuței ne-a informat că o parte dintre inspectorii școlari au fost vaccinați cu a treia doză.

La nivelul unității, procentul de vaccinare al inspectorilor este de 84,37%, 27 de inspectori școlari fiind vaccinați cu un număr de doze corespunzător schemei complete de vaccinare. Dintre aceștia, 15 s-au vaccinat cu cea de-a treia doză în cursul zilei de luni.

„Este momentul să fim responsabili, activitatea de astăzi fiind în același timp un exemplu și un îndemn pentru vaccinarea voluntară a personalului din învățământ, ca măsură de diminuare a efectelor pandemiei de Covid-19.  În felul acesta, actul didactic se va desfășura cu prezența fizică a copiilor, elevilor și profesorilor cât mai mult timp”, a transmis inspectorul școlar general, prof. Grigore Bocanci.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705