Home ACTUALITATE Alertă la Spitalul Județean Suceava. Personalul din Unitatea Primiri Urgențe a simțit miros de fum în camera de resuscitate

Alertă la Spitalul Județean Suceava. Personalul din Unitatea Primiri Urgențe a simțit miros de fum în camera de resuscitate

by A.S.
0 comment

În această după-amiază, în jurul orei 17.00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava a fost anunțat despre faptul că se simte miros de fum într-un salon (camera de resuscitare) din Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava.

Alerta a fost dată de personalul din UPU, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, locotenentul Alin Găleată.

Acesta a precizat că pompierii militari s-au deplasat cu patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și B2).

La fața locului nu s-a identificat nicio sursă de fum.

Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii au evacuat cinci pacienți din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spațiul și instalațiile electrice și de oxigen, fără să fie identificate probleme.

Pompierii au instruit personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, iar acesta va monitoriza îndeaproape zona respectivă, pentru a preîntânpina eventuale situații de urgență.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705