Home Sport Liga 3: Conducerea echipei Șomuz Fălticeni va reclama la FRF arbitrajul din derby

Liga 3: Conducerea echipei Șomuz Fălticeni va reclama la FRF arbitrajul din derby

by A.S.
0 comment

Nu atât înfrângerea, cât prestația arbitrajului din partida jucată sâmbătă la Dorohoi, a adus multă supărare în tabăra echipei din Fălticeni.

Oficialii Șomuzului sunt hotărâți să sesizeze forurile de conducere ale Federației Române de Fotbal în legătură cu ceea ce, în opinia lor, a influiențat rezultatul final al confruntării din derby.

“Considerat derby-ul primei serii a Ligii a 3-a, ținând cont ca au jucat primele două clasate, meciul nu s-a ridicat la titulatura dorită, și nu din cauza celor doua echipe ci în urma prestației jenante în unele momente a brigăzii de arbitri delegată să conducă acest joc.

Nu ne-am gândit că, odată început meciul, echipa noastră va avea în această brigadă cel mai aprig adversar. Chiar dacă pe teren jucătorii noștri și-au îndeplinit sarcinile, deciziile eronate ale arbitrului central Andrei Țiții au făcut ca echipa gazdă să fie de cele mai multe ori avantajată.

Nu a fost, probabil, singura dată când acest arbitru de centru a fluierat meciul ghidat fiind de pe banca de rezerve a echipei gazdă, cu atat mai mult la acest meci, dat fiind faptul că domnul arbitru Andrei Țiții este botoșănean iar cariera de arbitru și a început-o la Botoșani. Nu înțelegem cum a făcut Comisia Centrală a Arbitrilor o asemenea delegare, la un meci atât de important pentru Seria 1.

În aceste condiții, mâine  vom  depune la Federația Română de Fotbal un memoriu și înregistrarea meciului, care să evidențieze realitatea desfășurării acestui meci. Suntem conștienți că rezultatul din teren nu va fi modificat, dar sperăm ca prestația acestei brigăzi de arbitri sa fie analizată și sancționată conform cu cele întâmplate”, ne-a declarat directorul sportiv al echipei Șomuz Fălticeni, profesorul Iulian Darabă.

Urmările derbiului

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705