Home Sport Liga 3: Șomuz Fălticeni încheie turul cu o înfrângere, dar în grafic cu realizarea obiectivului. Un arbitru născut și inițiat în arbitraj la Botoșani a fost delagat să conducă derbiul de la Dorohoi!

Liga 3: Șomuz Fălticeni încheie turul cu o înfrângere, dar în grafic cu realizarea obiectivului. Un arbitru născut și inițiat în arbitraj la Botoșani a fost delagat să conducă derbiul de la Dorohoi!

by A.S.
0 comment

Turul Ligii a 3-a s-a încheiat, sâmbătă, 23 octombrie 2021, odată cu disputarea meciurilor din cadrul etapei a 9-a. Campionatul însă continuă, așa cum v-am informat deja, până pe data de 4 decembrie.

La Dorohoi, liderul Dante Botoșani a rămas neînvins la finalul confruntării cu Șomuz Fălticeni, mărindu-și la 6 puncte avantajul față de a doua clasată.

Înfrângerea suferită a fost frustrantă pentru Șomuz, pentru că, dată fiind evoluția celor două echipe și “evenimentele” din timpul jocului, un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

Supărarea a fost provocată în mare măsură de prestația brigăzii de arbitri, mult prea îngăduitoare cu echipa gazdă și exigentă cu trupa lui Iulian Ionesi (patru cartonașe galbene și eliminarea căpitanului Andrei Alecsandru). Urmările se vor vedea pe teremen scurt, chiar de la pregătirea primelor jocuri din retur.

Un aspect interesant legat de centralul partidei, Lucian Țiții, care pare să le fi scăpat celor care fac delegările pentru meciurile din această competiție. Deși acum face parte din corpul arbitrilor din Sibiu, este născut la Botoșani și a făcut primii pași în arbitraj tot la Botoșani! Bineînțeles, aceste aspecte au ieșit la iveală după disputarea jocului.

Delegarea lui Lucian Țiții în brigada sibiană, pentru meciul de la Dorohoi, lăsa impresia că derbiul Seriei 1 urma să se bucure de un arbitraj de clasă, dar nu a fost așa.

Din păcate, a fost un meci stricat de brigada de arbitri. Asta este țara în care trăim, trebuie să ne adaptăm și să mergem înainte doar că frustrarea este mare când îsi bate cineva joc de munca ta. Meciul de astăzi mi-a confirmat însă că avem o echipa care se va bate cu șanse foarte mari la primele dou[ locuri. Vreau să mulțumesc Primăriei Fălticeni, în special domnului Cătălin Coman, conducerii clubului și nu în ultimul rând băieților și staff-ului foarte valoros cu care lucrez și de care sunt mândru. Deși vom avea doar 13 jucatori valizi la următorul meci, din cauza accidentărilor și suspendărilor, am încredere deplină în băieți”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

GALERIE FOTO – FĂLTICENI ONLINE

CS Dante Botoșani – ACS Șomuz Fălticeni 2-1 (1-0)

Marcatori: Vlad Codău (44), Bogdan Melinte (90+2) / Ciobanu Robert (51)

Dante: Hărăguță A. – Drugă D., Pintilei E., Merticariu A., Marin A., Popovici G., Căinari C., Codău V., Constantiniu A., Dănilă D., Lozneanu A. Rezerve: Zvoronciuc D., Buterchi R., Melinte B., Grumăzescu R., Arăpașu A., Bosînceanu D., Mitoșeriu C., Bosînceanu R., Ichim A. Antrenor: Colban Vespazian.

Șomuz: Malac O. – Alecsandru A., Vitu V., Chirilescu V., Sahru A., Cîrstean G., Bejenar D. (90 Afkir T.), Străjeriu I. (65 Nistor M.), Ciobanu E. (50. Padovei V.), Ionesi I. (46. Gomes O.), Ciobanu R.  Rezerve neutilizate: Puianu I., Antonesei F., Irimescu A., Ailenei F. Antrenor: Iulian Ionesi

Arbitri: Ţiţii Andrei Lucian (Şura Mică – Sibiu), A1: Vasile Bogdan Ștefan (Sibiu), A2: Prodan Costel Adrian (Cisnădie). Observator arbitri: Lapa Ioan (Vaslui); Observator de joc: Scânteie Daniel (Bacău).

Rezultatele etapei a 9-a:

Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț 1-1

Hușana Huși – Știința Miroslava 1-1

Dante Botoșani – Șomuz Fălticeni 2-1

CSM Bacău – Bucovina Rădăuți 1-0

Sporting Vaslui – CSM Pașcani 2-0

Clasament:

1.CS Dante Botoşani972016-41223
2.ACS Şomuz Fălticeni952211-7417
3.CSM Bucovina Rădăuţi94329-8115
4.ACS Foresta Suceava942312-12014
5.ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ933310-6412
6.ACS Huşana Huşi93337-10-312
7.CS Ştiinţa Miroslava92438-9-110
8.CS Sporting Juniorul Vaslui92347-11-49
9.CSM Bacău81346-9-36
10.CSM Paşcani80178-18-101

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705