Home ACTUALITATE De la 1 noiembrie, documentele pentru șomaj tehnic se transmit electronic la agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă

De la 1 noiembrie, documentele pentru șomaj tehnic se transmit electronic la agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă

by A.S.
0 comment

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează agenții economici cu privire la faptul că, începând cu data de 1 noiembrie 2021, documentele necesare acordării șomajului tehnic se vor transmite electronic la adresele de e-mail ale agențiilor județene în raza cărora își au sediul social.

Decizia a fost luată în baza Ordonanței de Urgență nr. 111 din 2 octombrie 2021 pentru stabilirea unor măsuri de protecție socială a angajaților și a altor categorii profesionale în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităților economice, determinate de situația epidemiologică generată de răspândirea  Coronavirusului SARS CoV-2,(conform anexei).

La nivelul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava, agenții economici pot transmite documentele necesare acordării șomajului tehnic pe adresa de email: suceava@ anofm.gov.ro.

Pentru informații actualizate, agenții economici sunt rugați să consulte periodic site-ul ANOFM http://www.anofm.ro.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705