Home ACTUALITATERegional Grav accident rutier în judeţul Suceava. Patru persoane au rămas blocate într-o maşină, două dintre acestea fiind încarcerate

Grav accident rutier în judeţul Suceava. Patru persoane au rămas blocate într-o maşină, două dintre acestea fiind încarcerate

by A.S.
0 comment

Un grav accident rutier s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 14, la iesire din Stroiesti, spre Ilisesti, în judeţul Suceava.

Doua maşini, în care se aflau 6 persoane, au fost implicate în evenimentul rutier.

Patru persoane, aflate într-unul din atovehiculele implicate, au necesitat îngrijiri medicale.

La faţa locului sunt prezenţi pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Două dintre victime erau încarcerate, iar celelalte două erau blocate, în imposibilitate de a ieşi singure din masină.

Salvatorii au extras victimele blocate şi au intervenit pentru descarcerarea celorlalte două persoane rănite. Una dintre acestea a fost găsită înconştientă însă şi-a revenit în urma intervenţiei.

Toate cele 4 persoane rănite, cu multiple traumatisme, doi tineri şi două tinere, au fost transportate la spital.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Colegul nostru, plutonier adjutant-șef (în rezervă) Ioan Ștefureac, a intervenit la accidentul produs astăzi între localitățile Stroiești și Ilișești, înainte de sosirea echipajelor de pompieri la fața locului. Acesta a extras una dintre victimele blocate, care era prinsă sub bordul mașinii, și a gestionat situația imediat după producerea accidentului, împiedicând persoanele fără competențe să acționeze asupra răniților, pentru a nu le înrăutăți situația. De asemenea, plt.adj.-șef (r) Ioan Ștefureac a furnizat datele necesare (și extrem de importante în misiunile de salvare a vieții) Dispeceratului comun ISU-SAJ, astfel încât, coordonatorii intervenției au trimis din primul moment echipajele specifice, pentru o misiune eficientă. Ne bucurăm pentru faptul că instinctul de salvator nu l-a părăsit, nici după ieșirea la pensie, pe colegul nostru!”, au precizat reprezentanţii ISU Suceava, pe pagina de socializare a instituţiei.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705