Home ACTUALITATE Incendiu în cabina unei ambulanţe, pe raza localităţii Spătăreşti

Incendiu în cabina unei ambulanţe, pe raza localităţii Spătăreşti

by A.S.
0 comment

Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, la o ambulanţă aflată în misiune în zona comunei Vadu Moldovei.

Incendiul se manifesta în cabina conducătorului auto.

Un angajat al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, aflat în afara orelor de program, a intervenit în sprijinul personalului ambulanţei, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

“Astăzi dimineață, în jurul orei 9:00, în timp ce se deplasa spre locuința părinților săi, în comuna Vadu Moldovei, plt.adj. Lucian Grădinaru rula cu autoturismul personal în spatele unei autosanitare SAJ, aflată în misiune, în drum spre un caz medical.

La un moment dat, când se afla pe raza localității Spătărești, a simțit miros de plastic ars și a observat că din autosanitara aflată în fața sa iese fum.

Ambulanța a oprit pe partea dreaptă a drumului și colegul nostru i-a urmat manevra. A ieșit din mașină și s-a dus imediat să ajute echipajul SAJ. Incendiul a izbucnit la un tablou de siguranțe, aflat în cabina conducătorului auto. Șoferul ambulanței a luat un stingător, acționând asupra flăcărilor, iar Lucian Grădinaru, împreună cu asistentul SAJ, a început să evacueze buteliile de oxigen și aparatura medicală din interior”, a precizat purtătorul de cuvânt, locotenentul Alin Găleată.

Intervenția a fost promptă, iar flăcările au fost stinse încă în faza de debut, astfel încât nu au fost afectate și alte componente ale mașinii.

Între timp, la fața locului au ajuns și trei echipaje ale pompierilor militari fălticeneni, cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, care s-au asigurat că incendiul a fost lichidat și nu mai există pericol de reizbucnire.

De asemenea, ambulanța SMURD a fost redirecționată către cazul medical spre care se îndrepta echipajul SAJ, în momentul în care a izbucnit incendiul, mai precis în localitatea Dumbrăvița, din comuna Vadu Moldovei.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705