Home Sport Jucătorul echipei Şomuz Fălticeni, Gabriel Cîrstean, a participat la acţiunea de selecţie pentru echipa naţională a României U18

Jucătorul echipei Şomuz Fălticeni, Gabriel Cîrstean, a participat la acţiunea de selecţie pentru echipa naţională a României U18

by A.S.
0 comment

În perioada 22-23 noiembrie, departamentul de scouting al FRF împreună cu staff-ul naționalei U18 a României au organizat o acțiune de selecție în rândul juniorilor născuți în anul 2004.

Acțiunea care s-a desfășurat la Centrul Național de Fotbal Buftea a constat într-o ședință de pregătire cu selecționerul Daniel Oprescu și staff-ul U18, urmată, a doua zi, de un joc-școală în care au evoluat, împărțiți în două echipe, toți cei 22 de jucători convocați.

Între jucătorii convocaţi s-a numărat şi Gabriel Cârstean, mijlocajul echipei Şomuz Fălticeni.

Reprezentativa U18 a României urma să dispute în noiembrie o ”dublă” amicală în Macedonia de Nord, însă, în contextul pandemiei COVID-19, deplasarea a fost anulată.

După cum v-am mai informat, jucătorul a fost descoperit de către profesorul Marius Lup, la o selecție organizată la Vicovu de Sus (Bivolărie), pe când avea doar 11 ani. Din clasa a 5-a a fost mutat la LPS Suceava unde a fost antrenat un an de  profesorul Marius Lup, iar din clasa a 6-a până în această vară, la finalul clasei a 10-a, a fost antrenat de profesorul Ovidiu Murariu.

George Cârstean este unul dintre tinerii jucători valoroşi din judeţul Suceava în care antrenorul Iulian Ionesi a investit multă încredere în această ediţie de campionat.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705