Home ACTUALITATERegional Un autoturism s-a răsturnat de pe podul peste râul Moldova care leagă localitățile Baia și Bogata. Un bărbat a fost declarat decedat după aplicarea manevrelor de resuscitare. Un adolescent a fost transportat la spital

Un autoturism s-a răsturnat de pe podul peste râul Moldova care leagă localitățile Baia și Bogata. Un bărbat a fost declarat decedat după aplicarea manevrelor de resuscitare. Un adolescent a fost transportat la spital

by A.S.
0 comment

Actualizare (21.50): Echipajele medicale au declarat decesul persoanei găsite inconștiente în urma accidentului. Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul din aceasă seară.

Știrea inițială

Un nou accident rutier pe drumurile din zona Fălticeni.

În această seară, pompierii militari ai Inspectoratului Județean pentru Situații de urgență Suceava (Detașamentul Fălticeni) au intervenit pentru salvarea a două persoane aflate într-un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile, de pe podul peste râul Moldova care leagă localitățile Baia și Bogata.

Una dintre cele două persoane a fost găsită inconștientă. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, căruia îi sunt aplicate manevrele de resuscitare. Un adolescent, în vârstă de 17 ani, va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului se intervine cu modul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2), o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensiva Mobila) cu sprijinul unei ambulanțe a Serviciului de Ambulanță Județean.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705