Home ACTUALITATERegional Detalii despre accidentul rutier din Cornu Luncii. Unul dintre șoferii implicați în eveniment, un fălticenean, se afla sub influența băuturilor alcoolice

Detalii despre accidentul rutier din Cornu Luncii. Unul dintre șoferii implicați în eveniment, un fălticenean, se afla sub influența băuturilor alcoolice

by A.S.
0 comment

În seara zilei de sâmbătă, 27 noiembrie 2021, în jurul orei 19:55, un bărbat din Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe str. Școlii din localitatea Cornu Luncii la intersecția cu D.N. 2E, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat din satul Rotunda, județul Neamț.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager dreapta față în autoturismul condus de bărbatul din Fălticeni.

Fălticeneanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat două probe de sânge la Spitalul Mun. Fălticeni.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l și i s-a recoltat o probă de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducere sub influența băuturilor alcoolice”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705