Home Sport Futsal: CSS Nicu Gane a debutat în Liga Elitelor. Fălticenenii au pierdut în fața principalei favorite, după o primă repriză foarte bună

Futsal: CSS Nicu Gane a debutat în Liga Elitelor. Fălticenenii au pierdut în fața principalei favorite, după o primă repriză foarte bună

by A.S.
0 comment

CSS Nicu Gane Fălticeni a disputat, la sfârșitul săptămânii, primul joc oficial în noua ediție a Campionatului Național de Futsal U19 – Liga Elitelor.

Fălticenenii au debutat în etapa a 2-a, în fața echipei Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, una dintre favoritele competiției, cu jucători care evoluează și în Liga 1. Doi dintre adversarii de duminică (Boga și Kerestely) au fost chemați la acțiunea din luna decembrie a echipei naționale a României U19.

Meciul s-a disputat în sala de sport LPS Suceava și s-a încheiat cu scorul de 10-6 pentru echipa vizitatoare.

În ciuda diferenței de valoare, jucătorii pregătiți de profesorul Marcel Irimie au făcut o primă repriză foarte bună. Cu mai puțin de un minut înainte de finalul reprizei, CSS Nicu Gane avea avantaj de două goluri. Primele 20 de minute s-au încheiat cu avantaj minim, apoi a urmat un presing continuu al echipei din Odorhei concretizat pe tabela de marcaj.

CSS Nicu Gane Falticeni- Fk Odorheiu Secuiesc 6-10 (4-3)

Pentru CSS Nicu Gane au marcat: Sebastian Mîrzan (2 goluri), Sebastian Simiras (2 goluri), Ionuț Botan si Alexandru Pintilie.

Din lot au făcut parte: Ilincăai Lucian, Bîgu Alexendru, Vornicu Florin, Pintilei Andrei, Moldovan Darius, Dănila Andy, Pavăl Ionuț, Mîrzan Sebastian, Simiraș Sebastian, Pintilie Alexandru, Cojocariu Paul, Botan Alexandru, Prisecariu Mihai.

Următorul meci al echipei din Fălticeni va fi în optimile de finală ale Cupei României, competiție programată în intervalul 11-13 decembrie (programul urmează să fie stabilit în acestă săptămână).

În campionat, următorul adversar al fălticenenilor va fi Ceahlăul Piatra Neamț, în etapa a 3-a, pe data de 15 ianuarie 2022, la Piatra Neamț.

GALERIE FOTO – FĂLTICENI ONLINE

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705