Home ACTUALITATE Carosabil umed și strat de zăpadă frâmântată pe principalele căi rutiere ale județului Suceava

Carosabil umed și strat de zăpadă frâmântată pe principalele căi rutiere ale județului Suceava

by A.S.
0 comment

Pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) se circulă în condiții de iarnă, a transmis, în această seară, Prefectura Suceava.

Se acționează pentru menținerea practicabilității cu 40 utilaje închiriate și proprii, răspândindu-se 382 tone sare și 38 tone nisip.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, semnalându-se precipitații sub formă de zăpadă în toate zonele.

Carosabilul este umed pe DN 17, DN 2E și DN 17B, umed cu porțiuni de zăpadă frământată până la 2cm pe DN 17 A și DN 18. S-a acționat pe teren cu 32 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate până la ora 20.00 circa 410 tone sare și 10 tone nisip.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.

Până miercuri, 8 decembrie, ora 18.00, este în vigoare un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în centrul Moldovei și zona de munte.

Vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, existând posibilitatea depunerii unui strat de zăpadă pe alocuri consistent, îndeosebi în zona montană și submontană. De asemenea, în zona montană înaltă, iar pe arii restrânse și în Moldova, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, viscolind ninsoarea.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705