Home ACTUALITATE Judecătoria Fălticeni a trimis în arest preventiv un bărbat cercetat pentru tâlhărie. Individul a atacat pe stradă o femeie care îşi plimba nepoţelul

Judecătoria Fălticeni a trimis în arest preventiv un bărbat cercetat pentru tâlhărie. Individul a atacat pe stradă o femeie care îşi plimba nepoţelul

by A.S.
0 comment

În cursul zilei de marţi, 7 decembrie, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă faţă de o un bărbat, care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore,  pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată în forma tentativei.

Potrivit procurorilor, în seara zilei de vineri, 3 decembrie 2021, în jurul orei 19.50, bărbatul a acostat o femeie, care se plimba împreună cu nepotul său în vârstă de 2 ani şi 9 luni.

Individul a exercitat acte de violenţă asupra femeii, „a aplicat presiune pe gâtul victimei şi i-a adresat ameninţări cu moartea, încercând să o determine pe aceasta să-i dea o sumă de bani”, se arată într-un comunicat al Parchetului din Fălticeni.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.

Parchetul a precizat că “punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă   etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”                                        

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705