Home Sport Meci caritabil de fotbal al profesorilor din zona Fălticeni în sprijinul unor familii din satele Gulia și Budeni

Meci caritabil de fotbal al profesorilor din zona Fălticeni în sprijinul unor familii din satele Gulia și Budeni

by A.S.
0 comment

A devenit deja o tradiție ca înaintea sărbătorilor de iarna, profesorii din Fălticeni, Dolhasca, Gulia și Budeni să se întâlnească în sala de sport a Liceului din Dolhasca pentru a juca fotbal în scop caritabil.

“Este a V- a ediție și sperăm să continuăm tradiția”, ne-a informat profesorul Marcel Irimie, unul dintre organizatorii evenimentului care va avea loc joi, 16 decembrie 2021.

“În acest an avem două familii pe care vom încerca să le ajutăm și sperăm ca lângă noi să vină și alți oameni care pot ajuta.

Vrem să ajutăm o familie din satul Gulia, cu 5 copii, toți elevi atât la ciclul preșcolar,primar și gimnazial, de etnie rromă, cu o situație foarte precară și vulnerabilă. Toți cei 5 copii, cu tot cu părinții lor, în total 7 persoane, locuiesc într-o încăpere de 20 de metri pătrați.

Cu toate acestea părinții fac tot efortul să-și trimită copiii în fiecare zi la școală.

Copiii străbat 3 kilometri pe jos pentru a ajunge la școală și 3 kilometri întors pentru a ajunge acasă. Trăiesc doar dintr-un ajutor social și ce mai muncesc părinții cu ziua.

Tot acum, vom încerca să ajutăm o familie din Budeni care trăiește dintr-un ajutor social, având în întreținere un copil cu un handicap locomotor.”

Organizatorii acestui meci sunt: Rotaru Alin, Malai Mihai, Harhață Leonard și Irimie Marcel.

Mulumim Primăriei Orașului Dolhasca si domnului Isachi Dumitru precum și tuturor unităților de învățământ care participă la acest meci (Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni, Liceul Tehnologic “Oltea Doamna” Dolhasca, Școala Gulia, Școala Budeni și Școala Mălini).

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705