Home Sport Doi pugiliști de la ACS Șomuz Fălticeni și-au asigurat medaliile de bronz ale Campionatului Național de Box pentru Cadeți

Doi pugiliști de la ACS Șomuz Fălticeni și-au asigurat medaliile de bronz ale Campionatului Național de Box pentru Cadeți

by A.S.
0 comment

Vești bune au venit în această seară de la Brăila, acolo unde este în plină desfășurare Campionatul Național de Box pentru Cadeți.

Așa cum v-am informat, în competiție este prezentă și o mică, dar inimoasă delegație a secției de box ACS Șomuz Fălticeni (formată din 5 tineri pugiliști), coodonată de antrenorul Vasile Nistor, maestru al sportului.  

Doi dintre cei trei sportivi care au urcat în ring în gala de vineri, și-au asigurat prezența pe podium și inclusiv medaliile de bronz.

Performerii  echipei din Fălticeni sunt  Iulian Buletică, care l-a învins prin abandon pe Andrei Robert Nicușor, de la clubul Dinamo București (în limitele categoriei 50 kg.), și Dinu Claudiu Dario, câștigător tot prin abandon (categoria 60 kg.) în fața lui Brotac Ronaldino, din Craiova.

Din păcate, al treilea pugilist care a boxat astăzi, Ciobanu Liviu, a pierdut  prin inferioritate, în fața dinamovistului Iordan Andrei Antonio (la categoria 50 kg.).

“Avem două medalii de bronz asigurate. În sportul falticenean se face și performanță, iar mâine vom lupta pentru a schimba culoarea medaliei”, ne-a declarat antrenorul Vasile Nistor.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705