Home Local Clubul Rotary din Fălticeni susține performanța elevilor de la Clubul Copiilor Fălticeni

Clubul Rotary din Fălticeni susține performanța elevilor de la Clubul Copiilor Fălticeni

by Rusu Lenuţa
0 comment

La Clubul Copiilor Fălticeni putem spune că a venit deja Moș Crăciun, cu daruri consistente și de mare folos pentru buna desfășurare a tuturor activităților pe care cadrele didactice din instituția noastră le desfășoară cu cei peste 900 de elevi înscriși în anul școlar 2021-2022.

Clubul Rotary din Fălticeni și-a propus să susțină performanța elevilor de la Clubul Copiilor Fălticeni prin susținerea, atât a cercurilor cu profil cultural-artistic, cât și a cercurilor cu caracter tehnico-științific sau sportiv.

Astfel, în luna decembrie a acestui an, Clubul Rotary a predat cu titlu gratuit Clubului Copiilor Fălticeni mai multe bunuri dintre care amintim: pian digital, stative pentru orgă, stative pentru partituri, boxe portabile, videoproiector LED, monitor LED, ecran de proiecție, busole, palete de tenis, tablă magnetică, hărți, atlase și multe, multe alte materiale didactice.

Cadrele didactice, dar mai ales elevii, beneficiarii direcți ai acestori bunuri materiale, aduc calde mulțumiri Oamenilor inimoși care fac parte din Asociația Rotary Club Fălticeni, președinte domnul Monoranu Tudor.

De apreciat că acești domni nu uită de copiii dornici de cunoaștere și  că sunt conștienți că doar având copii educați putem fi siguri de faptul că vom trăi într-o lume mai bună și mai frumoasă.

La sfârșit de an, urările noastre pentru Club Rotary Fălticeni sunt de sănătate, pace și liniște!                                                                                         

Lenuța Rusu

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705