Home Local Este doliu la Colegiul “Vasile Lovinescu” din Fălticeni. Profesoara Paraschiva Lungu și-a pierdut viața în accidentul rutier care s-a produs pe DN2, la Roșiori

Este doliu la Colegiul “Vasile Lovinescu” din Fălticeni. Profesoara Paraschiva Lungu și-a pierdut viața în accidentul rutier care s-a produs pe DN2, la Roșiori

by Fălticeni Online
0 comment

“Viața este darul cel mai de preț pe care Dumnezeu ni-l poate da.

Paraschiva Lungu sau Pachi, cum o știam cu toții, a luptat din răsputeri pentru a se bucura din plin de acesta. Însă a plecat din această lume ca un fulger, lăsând un gol imens în inimile noastre.

A fost un profesor care a avut dăruirea și priceperea de a îndruma elevii și a contribuit la formarea lor ca oameni, un om dedicat familiei și cu dragoste de Dumnezeu.

Rămas bun, doamnă profesor și vă mulțumim pentru devotamentul și profesionalismul de care ați dat dovadă!

Personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic al Colegiului „Vasile Lovinescu” Fălticeni transmite condoleanțe familiei Lungu pentru pierderea tragică.

Dumnezeu să vă odihnească în pace!”

(Mesaj de condoleanțe al personalului Colegiului “Vasile Lovinescu”)

***

„Un om valoros al comunității noastre, o familistă deosebită, o persoană plină de viață și noblețe sufletească, un model pentru mulți dintre noi, a plecat spre lumea îngerilor.

Paraschiva Lungu, inginer și profesoară, a sfârșit tragic, așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat. Dispariția ei prematură ne cutremură și, în același timp, ne întristează profund. Pierdem un consătean deosebit care ne întâmpina mereu cu zâmbetul pe buze.

Flacără entuziasmului ei va rămâne mereu aprinsă și în inimile noastre. Ne luăm rămas bun de la Paraschiva Lungu, cu imaginea acelui om care s-a bucurat de prețuirea și dragostea tuturor rădășenenilor.

Dumnezeu să te ierte și să te așeze în lumina raiului! Condoleanțe familiei îndurerate!”

(Mesaj de condoleanțe al primarului comunei Rădășeni, Neculai Perju)

***

Decesul profesoarei Paraschiva Lungu a survenit în urma accidentului rutier care s-a produs în dimineața zilei de vineri, 17 decembrie, în jurul orei 7, pe DN2 (E85), la Roșiori (comuna Forăști).

În accident a fost implicată o ambulanță care, fiind în misiune, a depășit o coloană de mașini, pe linie continuă, situație în care a lovit mașina condusă de profesoara Paraschiva Lungu, care în acel moment efectua manevra de viraj stânga.

Autoturismul a fost proiectat în afara carosabilului. În urma impactului conducătoarea auto și-a pierdut viața iar persoana care o însoțea a fost rănită.

Polițiștii trebuie să stabilească, în urma cercetărilor, dacă șoferul ambulanței a efectuat corect manevra de depășire a coloanei de mașini.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705