Home ACTUALITATERegional Coliziune între o ambulanţă şi un autoturism pe DN2 în comuna Forăşti. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane

Coliziune între o ambulanţă şi un autoturism pe DN2 în comuna Forăşti. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane

by A.S.
0 comment

Un nou eveniment rutier grav s-a produs pe raza judeţului Suceava, vineri, 17 decembrie 2021.

În această dimineaţă, în jurul ori 7, pe DN2 Fălticeni – Roman (E85), în zona localităţii Roşiori, comuna Forăşti, s-a produs o coliziune între o ambulanţă şi un autoturism.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Doua persoane care se aflau în autoturism au rămas încarcerate

Salvatorii au extras victimele. Din nefericire, una dintre ele, o femeie, asuferit leziuni grave, care au dus la decesul persoanei. Cea de-a doua persoană extrasa, un bărbat, era conştient şi cooperant, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, locotenentul Alin Găleată.

Traficul rutier a fost întrerupt temporar în ambele direcții, iar în jurul orei 8 a fost reluat pe un singur fir, dirijat alternativ.

Potrivit procedurilor specifice evenimentelor rutiere, poliţiştii urmează să stabilească cauzele producerii accidentului.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705