Home ACTUALITATERegional Polițiștii au făcut uz de armă împotriva unui bărbat din Preutești, reclamat de fiul său pentru agresiune

Polițiștii au făcut uz de armă împotriva unui bărbat din Preutești, reclamat de fiul său pentru agresiune

by A.S.
0 comment

Duminică, 19 decembrie, in jurul orei 21:15, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Preutești, a sesizat prin numărul unic de urgență 112 faptul că tatăl său, în vârstă de 54 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, se manifestă agresiv la adresa sa și a soției sale.

O patrulă de poliție s-a deplasat operativ la adresa indicată, polițiștii fiind întâmpinați ostentativ de către barbatul de 54 de ani cu un cuțit în mână.

Polițiștii i-au solicitat bărbatului să arunce cuțitul însă acesta nu s-a conformat și s-a îndreptat amenințător spre ei.

A fost executata somația legală și un foc de avertisment în plan vertical, după care, întrucât agresorul se îndreapta către polițiști, s-au executat focuri de armă asupra sa, fiind rănit în zona unui picior.

În dinamică acțiunii un proiectil a ricoșat și în direcția bărbatului de 29 de ani, atingandu-l superficial în zona omoplatului.

Au fost solicitate echipaje medicale pentru evaluarea celor doi, fără ca aceștia să prezinte leziuni care să le pună viața în pericol.

În urma intervenției agresorul a fost imobilizat și dezarmat de cuțit.

Activitățile sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz atat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie cât și cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj.

De asemenea, sub coordonarea unității de parchet se efectuează și cercetări din oficiu si sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului și asigurării cadrului procedural legal al utilizarii armamentului din dotare.

Comunicat de presă al IPJ Suceava

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705