Home Sănătate A fost suplimentat numărul paturilor pentru tratarea copiilor bolnavi de Covid. Trei paturi repartizate la Spitalul din Fălticeni

A fost suplimentat numărul paturilor pentru tratarea copiilor bolnavi de Covid. Trei paturi repartizate la Spitalul din Fălticeni

by Fălticeni Online
0 comment

La nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în urma unei videoconferinţe la care au participat managerii și directorii medicali ai unităților spitalicești, CJ Suceava, DSP Suceava, ISU Suceava, au fost întreprinse în regim de urgență demersuri pentru suplimentarea numărului de paturi destinate asistenței medicale a pacienților pediatrici cu patologie COVID, a anunţat Prefectura Suceava.

Conform centralizării realizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația actualizată la nivelul sistemului medical județean se prezintă astfel:

  • 26 de paturi la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava
  • (10 în cadrul Secției de Boli Infecțioase și 16 în cadrul Secției Pediatrie);
  • 5 paturi în cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” Rădăuți;
  • 3 paturi în cadrul Secției de Medicină Internă la Spitalul Municipal Fălticeni.

Funcție de evoluția epidemiologică la nivel județean și de numărul de cazuri ce necesită internare, unitățile spitalicești își vor redimensiona în mod corespunzător numărul de paturi alocat copiilor și însoțitorilor acestora.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705