Home ACTUALITATERegional Aflat în carantină la domiciliu, un sucevean a fost găsit la o sală de jocuri de noroc de către jandarmi

Aflat în carantină la domiciliu, un sucevean a fost găsit la o sală de jocuri de noroc de către jandarmi

by Fălticeni Online
0 comment

În cadrul unei activități de verificare a persoanelor aflate în carantină la domiciliu, un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Suceava nu a fost găsit la domiciliul declarat, deși s-a întors recent dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat.

S-a întâmplat miercuri, 12 ianuarie. În urma verificărilor efectuate, la scurt timp, jandarmii l-au găsit pe acesta într-o sală de jocuri de noroc din apropiere. Mai mult decât atât, bărbatul nu purta nici mască de protecție, aflându-se într-un spațiu închis.

Fiind întrebat despre motivul pentru care a părăsit locuința, tânărul le-a declarat jandarmilor că a mers până la farmacie și între timp, i-a venit ideea de a se relaxa puțin la „păcănele”.

Această activitate de relaxare l-a costat pe bărbat nu mai puțin de 6 000 de lei, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4 000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei și cu amendă în valoare de 2 000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705