Home Sport Gabriel Cîrstean, de la Şomuz Fălticeni, va participa la acţiunile echipei naţionale Under18 din Spania şi Cipru

Gabriel Cîrstean, de la Şomuz Fălticeni, va participa la acţiunile echipei naţionale Under18 din Spania şi Cipru

by A.S.
0 comment

Tânărul mijlocaş Gabriel Cîrstean, unul dintre jucătorii de bază ai echipei Şomuz Fălticeni în Liga a 3-a, a primit o nouă convocare la acţiunile echipei naţionale a României Under 18.

Gabriel Cîrstean va participa la stagiul de pregătire pe care naționala îl va susţine în Spania şi Cipru, în perioada 2-17 februarie 2022.

Reunirea lotului naţional este programată pe data de 2 februarie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Pe data de 5 februarie se va pleca în Spania, unde echipa pregătită de selecționerul Daniel Oprescu va disputa două jocuri, în compania selecţionatelor similare ale Spaniei (7 februarie) şi Norvegiei (9 februarie).

Din Spania, pe 11 februarie, echipa va pleca apoi în Cipru, unde va susţine două meciuri în compania selecţionatei Cipru U18.

“Suntem bucuroși că a confirmat la prima convocare și acum a venit această participare la stagiul de pregătire din Spania și Cipru. Vom urmări cu interes evoluțiile sale pentru naționala Under18 și îl așteptăm să se întoarcă sănătos și pregătit pentru meciurile dificile pe care Șomuz le are de disputat în Liga a 3-a”, ne-a declarat profesorul Iulian Darabă, directorul sportiv al ACS Șomuz Fălticeni.

La rândul său, antrenorul Iulian Ionesi a precizat pentru Fălticeni Online:

“Este un început bun al carierei lui Gabrie Cîrstean. Mai are însă mult de muncă pentru a ajunge acolo unde își doresc toți cei care urmăresc să facă performanță în fotbal. Sper să rămână același băiat modest și serios și sunt convins că va ajunge departe. Un rol foarte important în formarea lui l-au avut profesorii Ovidiu Murariu și Marius Lup, cărora vreau sa le mulțumesc. Eu doar i-am dat șansa, în vara anului trecut, să facă pasul spre Liga 3. La începutul sezonului nu am crezut că se va integra atât de repede. Evoluțiile lui m-au determinat să-l numesc căpitan al echipei, la 16 ani. În perspectiva pregătirii sezonului de primăvară, este un dezavantaj pentru echipa noastră lipsa lui de două săptămâni, dar pentru el este un pas imens și o experiență extraordinară. Personal mă bucur împreună cu staff-ul și conducerea clubului din Fălticeni. Sper să reușim promovarea cât mai multor tineri suceveni spre loturile naționale.”

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705