Home Sport Pugilista Andreea Borşa de la Şomuz Fălticeni este convocată la lotul naţional de box pentru turneul internaţional “Braşov Open”

Pugilista Andreea Borşa de la Şomuz Fălticeni este convocată la lotul naţional de box pentru turneul internaţional “Braşov Open”

by A.S.
0 comment

Noi motive de satisfacţie pentru sportul fălticenean.

Tânăra pugilistă Andreea Borşa (16 ani / din Cornu Luncii), eleva maestrului emerit al sportului Vasile Nistor, la secţia de box ACS Şomuz Fălticeni, a fost convocată la lotul naţional pentru participarea la turneul internaţional “Braşov Open”.

Competiţia va avea loc în perioada 21-28 februarie 2022. Până în prezent, potrivit oficialilor din cadrul Federaţiei Române de Box, şi-au anunţat participarea la acest turneu peste 250 de sportivi din 30 de ţări, iar perioada de înscriere încă nu s-a încheiat.

“Andreea a muncit mult în ultimul an la antrenamente şi în concursurile oficiale. Medalia de bronz obţinută la Campionatul Naţional de Box şi evoluţiile din timpul competiţiei au contat mult pentru această convocare la lotul naţional. În ceea ce mă priveşte, voi încerca să o pregătesc cât mai bine în timpul rămas pentru o participare onorantă la aceast turneu internaţional”, ne-a declarat antrenorul Vasile Nistor.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705