Home Local Procurorii din Fălticeni au luat măsura controlului judiciar față de bărbat depistat la volan cu o alcoolemie de peste 3 la mie

Procurorii din Fălticeni au luat măsura controlului judiciar față de bărbat depistat la volan cu o alcoolemie de peste 3 la mie

by Fălticeni Online
0 comment

În cursul zilei de joi, 3 februarie 2022, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat care fusese reținut cu o zi mai devreme de către organele de cercetare penală, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului din Fălticeni.

Potrivit procurorilor, bărbatul a fos reținut, după cum am precizat, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 30 ianuarie 2022, în jurul orelor 02:35, acesta a condus un autoturismul având o alcoolemie de 3,53 gr/l alcool pur în sânge (proba I – ora 03:10), respectiv 3,42 gr/l alcool pur în sânge (proba II – ora 04:10), fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

“Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicat.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, ancheta procurorilor îl vizează pe un fălticenean în vârstă de 44 de ani. Acesta era în stare avansată de ebrietate când a fost implicat într-o tamponare care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale.  

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705