Home Sport Şomuz Fălticeni a încheiat cantonamentul de iarnă

Şomuz Fălticeni a încheiat cantonamentul de iarnă

by A.S.
0 comment

La sfârşitul săptămânii trecut, lotul echipei Şomuz Fălticeni a încheiat cele 10 zile ale cantonamentului din perioada pregătirii de iarnă.

Cantonamentul a fost organizat la Fălticeni, cu două antrenamente pe zi, accentul fiind pus pe pregătirea fizică.

La ieşirea din cantonament, sâmbătă, 5 februarie, echipa a susţinut al doilea joc de pregătire, în compania echipei Juniorul Suceava. Dacă înainte de cantonament a fost 3-2 pentru Şomuz, de această dată sucevenii au fost cei care s-au impus cu 3-2. pentru Şomuz au marcat Savin şi Eduard Ciobanu.

„A fost un cantonament destul de greu, un cantonament de iarnă cu o pregătire fizică foarte bine structurată. Mă bucur că jucătorii au reacţionat bine, s-au pregătit bine şi nu am avut accidentări. Sunt mulţumit de această parte a pregătirii de iarnă. Sperăm să putem intra în partea a doua a pregătirii cu un teren bun de antrenament. Urmează o perioadă cu opt jocuri amicale, în care vom încerca să legăm relaţiile de joc, să ne cristalizăm un prim unsprezece, astfel încât la ora jocului cu Foresta Suceava din prima etapă să fim la capacitate maximă”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

În această săptămână sunt programate ale două jocuri de pregătire: cu LPS Suceava (9 februarie) şi Ştiinţa Miroslava (12 februarie).

 

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705