Home Advertoriale Tehnologii moderne care ar trebui să fie în fiecare vehicul nou

Tehnologii moderne care ar trebui să fie în fiecare vehicul nou

by Fălticeni Online
0 comment

Există câteva dintre tehnologiile moderne cu care ar trebuie să fie prevăzut fiecare vehicul nou pentru a face față cerințelor pe care le are lumea modernă. 

Parcarea automată 

Bărbații spun că parcarea mașinilor de către femei este o întreagă aventură. Dar nu doar femeile au nevoie de o mașină care dispune de tehnologia de parcare automată, ci orice conducător care dorește să își ușureze sarcinile în condus. Această tehnologie a fost implementată de mai bine de 10 ani de către Lexus, iar acum a devenit una dintre cele mai dorite și mai utilizate. Audi, BMW, Tesla, Jeep, oricare dintre mărcile premium de mașini poate fi echipată cu această funcție, că o achiziționezi în varianta second hand sau nouă. Dacă alegerea ta se îndreaptă spre o versiune second hand, nu uita că este extrem de important să verifici istoricul mașinii înainte de achiziție pentru a nu întâmpina ulterior neplăceri, iar https://www.carvertical.com/ro te poate ajuta în acest sens, oferindu-ți istoricul unei mașini în mod simplu și rapid. 

Asistență pentru menținerea benzii 

Făcând parte din categoria celor mai noi tehnologii cu care sunt dotate vehiculele noi, asistența pentru menținerea benzii este și una dintre cele mai eficiente. O astfel de tehnologie este utilă tuturor, însă se dovedește cu adevărat eficientă mai ales în cazul în care este vorba despre conducerea la drum lung sau pe timpul nopții. Ceea ce face această tehnologie este de a permite menținerea vehiculului centrat pe banda de mers în timp ce aceasta înaintează. Este vorba despre o tehnologie care utilizează direcția și frânele pentru a-și atinge scopul pentru care a fost creată, iar în momentul în care roțile vehiculului ar trece peste liniile care despart benzile de mers, această tehnologie se activează, poziția vehiculului fiind corectată. 

Frânarea automată de urgență 

Detectarea unui obstacol și oprirea la timp în fața acestuia pentru a nu provoca pagube de diverse feluri ar putea fi considerată una dintre cele mai mari facilități pe care le-ar putea avea un șofer atunci când se află la volanul mașinii. Tehnologia de frânare automată ar putea fi considerată un mare plus atunci când vine vorba de siguranță în trafic, dat fiind că aceasta avertizează șoferul în momentul în care mașina este aproape de a intra în contact cu un obstacol. Este momentul în care senzorii cu care mașina este echipată, împreună cu computerul de bord intră imediat în acțiune și inițiază frânele care acționează în consecință, încetinind sau oprind complet mașina înainte de a avea loc vreun impact nedorit. 

Sistem de navigație 

Alături de integrarea smartphone-ului în tehnologiile de care dispune un vehicul, dotarea cu un sistem de navigație ar putea reprezenta o necesitate absolută pentru mulți dintre conducătorii auto. Mai ales cei care obișnuiesc să conducă mult în afara rutelor cunoscute, fie pe plan intern, fie pe plan extern, ar vrea, cu siguranță, să beneficieze de ajutor atunci când vine vorba de identificarea cu ușurință a drumului care trebuie să fie parcurs. Pe lângă informațiile de orientare, poți obține cu ajutorul acestor sisteme și informații despre trafic, știrile în timp real pentru accidente, vizualizările prin satelit ale hărților și altele asemenea.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705