Home Sport Șomuz a avut o prestație bună în jocul de pregătire disputat în compania Științei Miroslava

Șomuz a avut o prestație bună în jocul de pregătire disputat în compania Științei Miroslava

by A.S.
0 comment

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa locală de fotbal a susținut un nou joc de pregătire.

Sâmbătă, 12 februarie, Șomuz Fălticeni a întâlnit-o pe Știința Miroslava, echipă pregătită de profesorul Daniel Stoica, fostul antrenor al fălticenenilor.

Meciul s-a disputat la Roman, pe suprafață sintetică.

Jucătorii pregătiți de Iulian Ionesi și secunzii Florin Ailenei și Adrian Avrămia, au avut o prestație bună în acest amical, încheiat cu o victorie la limită, scor 2-1. Pentru Șomuz au marcat Daniel Bejenar, în minutul 40, și tânărul atacant Alexandru Savin, transferat de la LPS Suceava, care a marcat în ultimul minut de joc.

Alexandru Savin

Șomuz a început jocul în formula: Ilașcă – Maganu, Nistor, Vitu, Grigoșița, Ciobanu E., Bejenar, Julei, Cîrstean, Ciobanu R, Murovanîi, iar în repriza a doua: Ilașcă – Alecsandru, Antonesei, Grigoșița, Chirilescu, Maganu, Văleanu, Dănilă, Pitic, Străjeriu și Savin.

După cum se poate observa, au fost pe teren, pe lângă jucătorii legitiamați în această perioadă, mai mulți tineri de perspectivă pentru echipa din Fălticeni. Mai trebuie menționat că Șomuz nu s-a putut baza pe cei doi portari, Puianu și Malac, aflați în perioada de recuperare după accidentările suferite.

“De la o zi la alta reușim să scăpăm de oboseala acumulată în timpul cantonamentului, iar asta nu poate decât să mă bucure. Îmi doresc ca toți băieții sa fie sănătoși la ora primului meci oficial. De formă lor la acel meci mă ocup eu împreună cu stafful. Țin să mulțumesc autoritatilor locale, domnului primar Coman, pentru sprijinul acordat și în acest an clubului nostru”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Următoarele trei săptămâni sunt foarte importante, programul de pregătire continuând cu câte două jocuri amicale pe săptămână.

Astfel, miercuri, 16 februarie, Șomuz va întâlni Bucovina Rădăuți (la Frătăuții Vechi), iar sâmbătă, 19 februarie, va juca în compania liderului Dante Botoșani (cel mai probabil la Bucecea).

GALERIE FOTO: ȘOMUZ FĂLTICENI – ȘTIINȚA MIROSLAVA

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705