Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La Brașov este în plină desfășurare Turneul Internațional de Box – “Brașov Open”.

Organizată de Federația Română de Box, în perioada 22-28 februarie, competiția se bucură de o prezență numeroasă: 228 de sportivi din 22 de țari de pe 4 continente (162 baieți, 66 de fete și 68 de antrenori).

După cum v-am mai informat, secția de box ACS Șomuz Fălticeni este reprezentată la acest turneu de pugilista Andreea Borșa, din Cornu Luncii, eleva antrenorului și maestrului emerit al sportului Vasile Nistor, prezent la rândul său la Brașov.

Andreea Borșa a fost convocată în lotul României în urma rezultatelor obținute în competițiiile naționale, în anul precedent. Ea va boxa direct în finala Categoriei 63 kilograme, cu câștigătoarea meciului dintre Mendes Varela Carina (Republica Capului Verde) și Skorepova Sandra (Cehia).

Andreea Borșa alături de antrenorul emerit Vasile Nistor

Din lotul României face parte și un tânăr pugilist din zona Fălticeni. Este vorba despre Eduard Mușet, din Baia, pregătit până de curând de Gheorghe Butnaru, în prezent legitimat la Centrul Olimpic de la Brăila.

Eduard a boxat deja în prima zi a competiției, la Categoria 70 de kilograme, învingând un sportiv din Lituania. În semifinală, Mușet îl va întâlni pe Radu Simion, de la Dinamo București.

Eduard Mușet

About Author

ByB.P.