Home ACTUALITATE Transport umanitar pentru regiunea Cernăuţi. Camioanele cu ajutoare au tranzitat municipiul Fălticeni în această dimineaţă

Transport umanitar pentru regiunea Cernăuţi. Camioanele cu ajutoare au tranzitat municipiul Fălticeni în această dimineaţă

by Fălticeni Online
0 comment

Încă un transport de ajutoare umanitare transmis de România a plecat luni din Piatra Neamț, spre Vama Siret.

Camioanele cu ajutoare au tranzitat municipiul Fălticeni în această dimineaţă.

Ajutoarele vor fi predate părți ucrainene reprezentate de viceguvernatorul regiunii Cernăuti.

Transportul conține materiale de bază, de strictă necesitate asigurate de Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale (ANRSPS). În același punct de graniță au ajuns deja mai multe tipuri de produse alimentare din stocurile Rezervei Naționale, care au fost deja donate autorităților ucrainene. Acest pachet de sprijin a fost asigurat cu implicarea ANRSPS, respectiv IGSU.

Asemenea celorlalte acțiuni umanitare internaționale derulate în ultimele zile, sprijinul oferit astăzi de statul român s-a realizat în urma colaborării eficiente și continue a tuturor reprezentanților care fac parte din grupurile de lucru, implicați în Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”.

Această platformă este un instrument de integrare eficientă a eforturilor de acordare a asistenței umanitare cetățenilor ucraineni.
Guvernul României susține eforturile societății civile și va continua să se implice pentru a facilita transmiterea tuturor ajutoarelor mobilizate către poporul ucrainean.

Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, disponibilă la acest link https://bit.ly/3K1mb3s, poate fi accesată de pe site-ul Guvernului României de către voluntarii și entitățile private care vor să doneze.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705