Home Sport Clubul Kim Long Dao Fălticeni va participa la Campionatul naţional rezervat copiilor, după doi ani de absenţă fizică

Clubul Kim Long Dao Fălticeni va participa la Campionatul naţional rezervat copiilor, după doi ani de absenţă fizică

by A.S.
0 comment

La sfârşitul acestei săptămâni, 12-13 martie 2022, Sala sporturilor din municipiul Roman va găzdui Campionatul Naţional de Copii – Qwan Ki Do.

La această competiţie vor participa şi 20 de sportivi, cu vârste între 7 şi 12 ani, de la clubul Kim Long Dao Fălticeni, copii pregătiţi de antrenorul Marius Maxim.  

Două fete vor participa la toate cele 4 probe: thao quyen, song luyen şi thao quyen sincron (probele tehnice) şi song dao (proba de luptă), o fată participă la 3 probe, alţi 3 copii la 2 probe, iar restul la o singură probă, majoritatea la proba de luptă.

GALERIE FOTO

„Cu toate că nivelul competiției este foarte ridicat, cred că vom obține câteva rezultate bune, în principal datorită implicării şi dorinței de a participa la o competiție a copiilor, după doi ani de absență fizică de la un astfel de eveniment. Pentru câţiva dintre copii este şi un bun prilej de verificare, deoarece în intervalul 23-24 aprilie vor participa la Campionatul Mondial intercluburi de copii și juniori, la Padova”, ne-a informat antrenorul Marius Maxim, care pe această cale a făcut un apel către iubitorii sportului din Fălticeni şi nu numai, să susţină copiii prin sponsorizări, atât cât este posibil, pentru a le facilita prezenţa la competiţia din Italia.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705