LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

Două victorii ale echipelor clubului “Nicu Gane” Fălticeni în competițiile naționale de fotbal feminin

Echipele de fobal feminin de la CSS “Nicu Gane” Fălticeni au obținut primele victorii din acest an, în competițiile naționale organizate de Federația Română de Fotbal.

La mijlocul săptămânii, în Liga junioarelor Under 15, echipa pregătită de profesorul Adrian Dănilă a învins-o cu 3-1 pe CSM Pașcani. Meciul s-a jucat la Bunești.

“Nicu Gane”  se menține pe locul 2, cu 13 puncte după 6 meciuri disputate.  

Au evoluat: Onoi, Maftei, Horodnic, Spinare, Aniculăesei, Cârstean, Bălan, Dumbravă, Ungureanu, Bejenariu, Polonich. Au mai evoluat: Gavriluță, Bălan A, Țugui, Biriș, Negru, Bosci, Ieșean. Antrenor: Dănilă Adrian. Antrenor cu portarii: Tărăbuță Cristian.

Următorul meci al junioarelor este programat pe data de 3 aprilie, în deplasare la Universitatea Galați.

LIGA 2

A doua victorie a săptămânii am consemnat-o în campionatul Ligii a 2-a. Duminică, 20 martie, CSS Nicu Gane a primit vizita echipei Atletic Club Onix Râmnicu Sărat. Meciul s-a jucat pe Stadionul „Constantin Jamaischi” și s-a încheiat cu o victorie categorică a echipei din Fălticeni, scor 6-1, după ce la pauză a fost 1-1.

Reușitele le-au aparținut jucătoarelor Cătălina Maxinesei și Alesia Leonte, ambele cu câte 3 goluri marcate.

A treia victorie a sezonului a dus echipa pregătită de profesorii Marcel Irimie și Adrian Dănilă pe locul 5, un salt de 3 locuri.

Pentru „Nicu Gane” au jucat: Nechita, Parasca, Leontescu, Horodnic, Iureniuc, Sprîncenatu, Bălan, Viziteu, Maxinesei, Leonte, Ungureanu.  Au mai pe parcusrsul meciului: Maftei Bejenaru, Ieșean, Onoi și Ștefanov. Antrenori: Irimie Marcel, Dănilă Adrian.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO – FĂLTICENI ONLINE