Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs în această după-amiază în zona Fălticeni. Din păcate o femeie și-a pierdut viața, iar o altă femeie a fost grav rănită.

Trei autovehicule au fost implicate în accidentul de pe DN2E, în comuna Cornu Luncii, o porțiune de drum pe care se produc foarte des astfel de tragedii.

Impactul s-a produs între un autocamion, o platformă auto care transporta mai multe mașini și un autoturism.

În urma coliziuni, două femei care se aflau în autoturism au rămas încarcerate, una dintre acestea pierzându-și viața.

Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de polițiștii care au efectuat cercetarea la fața locului.

Șoferii celeorlalte două autovehicule implicate în accident nu au necesitat îngrijiri medicale.

Imaginile transmise de la fața locului de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina”Suceava sunt înspăimântătoare.

VEZI GALERIE FOTO

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de deplasare.

Pentru salvarea victimelor au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, cu sprijinul a doua echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

“Cele două victime (ambele, femei) au fost extrase. Asa cum precizam, una dintre ele avea leziuni incompatibile cu viața. Cea de-a doua, în stare de semiconștiență, cu traumatisme multiple, a fost preluată de către un echipaj SAJ, și a fost transportată la spital. Celelalte persoane implicate în accident, respectiv șoferul autotrenului și cel al autoutilitarei, nu au necesitat îngrijiri medicale”, ne-a comunicat ISU Suceava.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura