Home ACTUALITATERegional Echipaje de pompieri mobilizate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din Boroaia

Echipaje de pompieri mobilizate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din Boroaia

by Fălticeni Online
0 comment

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Boroaia, Cornu Luncii și Râșca, au intervenit în cursul nopţii trecute cu 9 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Boroaia.

Alerta a fost dată la ora 02.57 prin numărul de urgenţă 112.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit, adăpostul de animale și anexele gospodărești cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și bunuri din interior (elemente de mobilier, materiale textile și electrocasnice). Au mai ars adăpostul de animale, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și alte două anexe gospodărești pe o suprafață totală de aproximativ 170 de metri pătrați. În incendiu au pierit 60 de păsări de curte (pui).

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit).

Incendiul a fost lichidat la ora 6:45, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705