Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Secția de atletism de la CSS “Nicu Gane” Fălticeni a participat la Campionatul Național de atletism copii 1 și 2, etapa 1, organizat la Bacău,  în zilele de 26 și 27 martie 2022. Cu acest prilej s-a desfășurat și etapa de zonă pentru copii mai mici.

Antrenorul sportivilor din Fălticeni, profesorul Alin Findanis, a remarcat evoluțiile elevilor săi la aceste competiții, încununate cu 9 medalii (6 locuri I / 2 locuri II / 1 loc III).

Au fost evidențiate prestațiile atleților:  Oanea Ștefania,Roxana Vamanu, Alesia Acasandrei, Ioana Răutu ,Prisacă Eusebiu ,Ciobanu Robert.

Peste două săptămâni urmează faza finala a Campionatului Național de la București!

GALERIE FOTO – CSS NICU GANE FĂLTICENI

Și sportivii clubului Alessia Athletic au fost prezenți la Bacău, pentru etapa zonală a Campionatului Național de Copii.

Micii atleți pregătiți de antrenoarea Danieala Cojocaru au avut prestații bune. Matei Boca a obținut două locuri I. S-au mai remarcat prin rezultatele obținute sportivele Tanisalv Daria și Filip Elena.  

GALERIE FOTO – ALESSIA ATHLETIC

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: