Home Sport Medalii obținute de ACS “Nada Florilor” Fălticeni la Turneul Campionilor

Medalii obținute de ACS “Nada Florilor” Fălticeni la Turneul Campionilor

by A.S.
0 comment

Secția de tenis ACS Nada Florilor Fălticeni a fost reprezentată de doi sportivi la Turneul Campionilor “Winter Series Little Stars” de la București, sâmbătă, 26 martie a.c.

La turneul disputat pe terenurile Elite tenis Club au participat copii care au câștigat cel puțin un turneu în circuitul național M.P.G. în ultima parte a anului 2021.

La categoria Roșu (copii 8 ani), Adelina Rădășanu s-a clasat pe locul 3.

De asemenea, la categoria Verde (cu 11 sportivi înscriși),  Christian Samachișă a disputat finala, pierzând în fața unui adversar pe care îl învinsese în faza grupelor preliminare.  

“Sunt mulțumit de evoluțiile copiilor noștri, ținând cont că nu am făcut antrenamente pe zgură din toamna anului trecut. Sunt convins că la următoarea ediție vom avea o reprezentare mai numeroasă și vom aduce mai multe medalii.

O felicit pe Adelina Rădășanu care a făcut un turneu foarte bun, jucând majoritatea meciurilor cu băieți. O fetiță talentată, muncitoare și foarte disciplinată.

Christian Samachișă, un  obișnuit al locului 1, a avut ceva probleme în finală dar suntem mulțumiți de evoluția lui. Un jucător talentat, de perspectivă.

Mulțumesc părinților pentru efortul depus, sponsorilor noștri și primarului Cătălin Coman”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705