Home ACTUALITATERegional Intervenție de amploare a pompierilor suceveni în localitatea Marginea. Trei proprietăți afectate de incendii. Șase persoane au necesitat îngrijiri medicale

Intervenție de amploare a pompierilor suceveni în localitatea Marginea. Trei proprietăți afectate de incendii. Șase persoane au necesitat îngrijiri medicale

by A.S.
0 comment

Pompierii suceveni s-au confruntat vineri cu un incendiu puternic în localitatea Marginea. S-a întâmplat aproape de miezul zilei.

Inițial, focul a izbucnit la o anexă gospodărească, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale ale pompierilor militari din Rădăuți.

Flăcările au fost favorizate și s-au extins cu rapiditate în două gospodării,  cu locuințe și anexe gospodărești, din cauza vantului puternic. Un cod galben meteorologic era în vigoare în acel moment. De asemenea, materialele din care erau confecționate construcțiile, preponderent din lemn, au întreținut focul.

Flăcările s-au extins și la anexele dintr-o a treia gospodărie.

Numărul forțelor de intervenție a fost suplimentat, acționându-se cu numeroși pompieri militari și civili, 6 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, apoi s-a ajuns la 10 autospeciale de stingere, atât ale pompierilor cât și ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din zonă.

Șase persoane au necesitat îngrijiri medicale:  trei persoane cu atacuri de panică, două cu arsuri si ultima cu contuzii. Două persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Interventia, din punct de vedere medical, a fost sprijinită de doua ambulante SMURD și un echipaj SAJ.

Cauza probabilă  de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor (electric) cu izolația deteriorată

Incendiul a fost lichidat la ora 18:10.

Din păcate, în jurul orei 17, un nou incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Straja.

Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins și la o a doua gospodărie. Au fost suplimentate forțele și mijloacele trimise la fața locului: pompieri militari și civili, cu trei autospeciale de stingere.

GALERIE FOTO – INCENDIU MARGINEA (SURSA: ISU SUCEAVA)

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705