LIGA 3: ȘOMUZ FĂLTICENI - CSM PAȘCANI (30 aprilie /ora 17.00) VEZI LIVE !
23 mai 2022

Două accidente rutiere grave în zona Rădăuţi soldate cu un deces şi 8 persoane transportate la spital

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier deosebit de grav în municipiul Rădăuți. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 12.

În cele două autoturisme de aflau 5 persoane, 3 dintre acestea fiind găsite în stare de inconştienţă.

Din păcate, una dintre victime a fost declarată decedată. Celelalte două victime, aflate în stare gravă, au fost transportate la spital.

O altă victimă, un bărbat rănit în accident, a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii militari au intervenit cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

***

Alte două autoturisme au fost implicate, în această după-amiază, într-un accident rutier grav produs pe raza localității Horodnic de Sus.

Accidentul nu s-a soldat cu persoane încarcerate, însă 5 dintre cele 6 persoane implicate în accident (2 adulţi şi 3 minori) au fost transportate la spital.  

La faţa locului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD cu sprijinul a două echipaje SAJ.