Home ACTUALITATERegional Două accidente rutiere grave în zona Rădăuţi soldate cu un deces şi 8 persoane transportate la spital

Două accidente rutiere grave în zona Rădăuţi soldate cu un deces şi 8 persoane transportate la spital

by A.S.
0 comment

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier deosebit de grav în municipiul Rădăuți. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 12.

În cele două autoturisme de aflau 5 persoane, 3 dintre acestea fiind găsite în stare de inconştienţă.

Din păcate, una dintre victime a fost declarată decedată. Celelalte două victime, aflate în stare gravă, au fost transportate la spital.

O altă victimă, un bărbat rănit în accident, a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii militari au intervenit cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

***

Alte două autoturisme au fost implicate, în această după-amiază, într-un accident rutier grav produs pe raza localității Horodnic de Sus.

Accidentul nu s-a soldat cu persoane încarcerate, însă 5 dintre cele 6 persoane implicate în accident (2 adulţi şi 3 minori) au fost transportate la spital.  

La faţa locului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD cu sprijinul a două echipaje SAJ.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705