Home Sport Box: Iulian Buletică va disputa finala Cupei României Cadeți. Elevul antrenorului Vasile Nistor a fost chemat la lotul național!

Box: Iulian Buletică va disputa finala Cupei României Cadeți. Elevul antrenorului Vasile Nistor a fost chemat la lotul național!

by A.S.
0 comment

Secția de box Șomuz Fălticeni are un pugilist calificat în finalele de dumincă ale Cupei României la box – cadeți, care se desfășoraă la Drobeta Turnu Severin.

În semifinalele Categoriei 52 de kilograme, Iulian Buletică a reușit un meci grozav în fața lui Ulmăreanu Florin Nelu (CS Dinamo București), după cum ne-a informat antrenorul său, maestrul emerit al sportului Vasile Nistor. Drept dovadă, decizia arbitrilor judecători a fost unanimă, de 5-0 în favoarea lui Buletică!

Cu rezultatul de astăzi, Iulian Buletică și-a egalat performanța de la ediția precedentă, dar suntem convinși că va aborda cu multă determinare finala de duminică, pentru a schimba argintul cu aurul!

În jurul orei 11.00, el îl va întâlni pe Tudose Darius Tiberiu, de la Clubul Golden Gym Bogdan Dinu (Buzău).

Veștile bune legate de Iulian Buletică nu se opresc aici. Astăzi, antrenorul Vasile Nistor a fost anunțat că sportivul său a fost chemat la lotul național al României. Urmează un turneu internațional organizat în România, la Gheorghieni, în luna mai, apoi participarea la Campionatul European din luna august.

“Sunt foarte mândru pentru această chemare la lotul național a lui Iulian Buletică! Acum simt și eu ca nu muncesc degeaba! Așa cum avem noi condițiile, în sălișoara aia mică, ne facem treaba!”, ne-a declarat antrenorul Vasile Nistor, cel care pregătește la Fălticeni numeroși copii (băieți și fete) alături de instructorul Cristinel Onofrei.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705