Home ACTUALITATE Polițiștii suceveni au aplicat circa 300 de sancțiuni contravenționale în perioada sărbătorilor pascale

Polițiștii suceveni au aplicat circa 300 de sancțiuni contravenționale în perioada sărbătorilor pascale

by A.S.
0 comment

Doar la nivelul județului Suceava, nota de plată din perioada sărbătorilor pascale, pentru nerespectarea legislației rutiere, depășește suma de 180.000 de lei.

Serviciul Rutier Suceava, alături de formațiunile de profil din teritoriu, a organizat mai multe acțiuni tematice în perioada 22-25 aprilie 2021.

Pe linia combaterii excesului de viteză şi al constatării şi sancţionării abaterilor generatoare de evenimente rutiere grave, au fost aplicate 213 sancțiuni contravenționale în valoare de 144.275 lei.

De asemenea, pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice, au fost efectuate 456 testări cu aparatul etilotest. Au fost aplicate 80 sancțiuni contravenționale în valoare de 35.880 lei.

În cele 4 zile, au fost reținute în vederea suspendării 57 de permise de conducere, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare. Au fost constatate 8 infracțiuni la regimul rutier.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705